هشدار محققان دانشگاه ویرجینیا: غذاهای فوق فرآوری شده، مغز را در معرض خطر زوال شناختی قرار می‌دهند

محققان دانشگاه ویرجینیا نسبت به مصرف غذاها و نوشیدنی‌های فوق فرآوری شده هشدار داده‌اند. این مواد غذایی می‌توانند منجر به زوال شناختی و افزایش خطر ابتلا به انواع مختلف زوال عقل، از جمله بیماری آلزایمر، شوند. نتایج یک مطالعه نشان داد که مصرف روزانه حداقل یک وعده اضافی از محصولات حیوانی فوق فرآوری شده، خطر زوال شناختی را ۱۷ درصد افزایش می‌دهد. این در حالی است که مصرف یک وعده اضافی از نوشیدنی‌های شیرین شده با شکر مانند نوشابه، چای سرد و نوشیدنی‌های میوه‌ای، تنها ۶ درصد به این خطر می‌افزاید. برندا دیوی، استاد تغذیه انسانی، غذا، ورزش و گوارش و یکی از نویسندگان این مطالعه، تاکید کرد که تغییر عادات غذایی و رعایت اعتدال و توازن، کلید محافظت از سلامت مغز است.

منبع: khabaronline_ir