ریشه گرانی گوشت قرمز؛ از کمبود نهاده تا جولان دلالان

افزایش چشمگیر قیمت گوشت قرمز در بازار، دامداران را با چالش‌های جدی مواجه کرده است. افشین صدردادرس، مدیرعامل اتحادیه دام سبک، در گفت‌وگو با رسانه تصویری «آن»، اصلی‌ترین عامل این گرانی را کمبود و افزایش قیمت نهاده‌های دامی مانند جو، ذرت و کنجاله سویا عنوان کرد. وی با اشاره به فعالیت دلالان در بازار این نهاده‌ها، اظهار داشت که این وضعیت دسترسی تولیدکنندگان به مواد اولیه را دشوار ساخته و به تبع آن، قیمت تمام شده گوشت را به شدت افزایش داده است.

منبع: mehrnews