اولین قنادی خارجی تهران؛ طعم شیرینی‌های نوستالژیک در خیابان سعدی

در پاییز سال ۱۳۱۴ شمسی، تهران شاهد افتتاح اولین قنادی خود بود که به عرضه شیرینی‌های خارجی می‌پرداخت. قنادی «ایران و هند» که در خیابان سعدی تهران گشایش یافت، نقطه عطفی در تاریخ خوراکی‌های شیرین پایتخت محسوب می‌شود. پیش از این، قنادی‌های موجود در تهران عمدتاً به پخت و عرضه شیرینی‌های سنتی ایرانی مشغول بودند. اما با گذشت زمان و به ویژه پس از پایان جنگ جهانی دوم، با مهاجرت قنادان اروپایی به ایران، طعم شیرینی‌های غربی نیز به سبد محصولات قنادی‌های تهران اضافه شد و تنوع قابل توجهی در این حوزه ایجاد کرد.

منبع: khabaronline_ir