هشدار متخصصان: غذاهای فوقفرآوریشده عامل اصلی کاهش سن ابتلا به سرطان روده در جوانان
متخصصان در آمریکا یک عامل احتمالیِ افزایش جهانی موارد ابتلا به سرطانهای روده بزرگ و راستروده در میان جوانان را مصرف «غذاهای فوقفرآوریشده» معرفی کردهاند. این دسته از خوراکیها که شامل تنقلات بستهبندیشده، نانهای صنعتی، غلات صبحانه شیرینشده، نودل فوری و پیتزای یخزده میشود، در دهههای اخیر سهم رو به افزایشی از رژیم غذایی افراد را به خود اختصاص داده است. نتایج تحقیقات نشان میدهد زنانی که بیشترین میزان غذاهای فوقفرآوریشده را مصرف میکردند، ۴۵ درصد بیشتر از زنانی که کمترین میزان این غذاها را میخوردند در معرض خطر ایجاد آدنوم (رشدهای غیرطبیعی یا پولیپهای روده بزرگ و راستروده که میتوانند به سرطان تبدیل شوند) بودند.
منبع: yjcnewschannel